Våre leverandører


Vi samarbeider med anerkjente produsenter av lysekroner i Tsjekkia og Italia og vi er importør i Norge for Alabani Lighting, Bydzov, Ceasar Bohemia, Elite Bohemia, Gino Mazzuccato, Liglass, Simone Cenedese og ZBS.

Alle våre lamper kan leveres med håndpresset og håndslipt bohemisk krystall som inneholder 24% Bly. Du kan også få "High Lead" maskinkuttet og maskinslipt krystall fra Swarovski. Du har valget mellom Swarovski Spectra og Strass. Spectra prismer er rålekre kunstig fremstilte diamanter og
Swarovski Strass er prismer med 32% bly samt at det er gravert inn med laser "Strass" i selve prismet. I vårt studio kan man betrakte en stor utstilling av lamper med Bohemisk krystall og Swarovski gradene.


Sammen med våre leverandører ønsker vi å ta vare på deg gjennom Barocco sitt serviceapparat. Gjennom oss har du tilgang til norsktalende service-personell, bistand til montering og reservedeler.


Du vil bli positivt overrasket over hvor stilfullt en lysekrone i krystall vil lyse opp i og møblere alle typer boliger.

© 2009 Barocco
Design av: Kamilla Ildahl Berg
Webproduksjon av: PortalService