Om Barocco


Vi er to ildsjeler som lenge har hatt en drøm om å starte eget firma for salg av belysning. Vår drøm har endelig gått i oppfyllelse og vi ønsker å dele den med deg.

Vi i Barocco samarbeider med de mest anerkjente leverandørene av belysning fra Tsjekkia og Italia. Vi sørger for at du får et topp kvalitetsprodukt med garanti og reservedeler.


Har du butikk og vil bli forhandler? Vi vil påstå at Barocco er den mest eksklusive belysningsleverandøren i landet. Vi sørger for at din butikk blir lekker og eksklusiv dekorert med belysning fra Barocco.


Trenger du lampe hjemme? Vi har egen butikk i Oslo og på Røyse i Hole. Vi leverer lysekroner og lamper etter ditt behov og hjelper gjerne til med å velge ut en som passer perfekt hjemme hos deg over spisestuen, på soverommet, badet eller der du måtte ønske. Vi lagerfører de fleste varer slik at du kan få din utvalgte skjønnhet så raskt som mulig montert hjemme hos deg.


Vi kan bistå med montering, elektrisk installasjon osv. Vi anbefaler på det sterkeste at lamper lysreguleres gjennom en dimmer slik at lysstyrken kan reguleres.

Klikk her for å se vår introduksjons video.


Klikk her for å lese reportasjen fra Ringerikes Blad lørdag 5.august 2006.

Klikk her for å lese reportasjen fra bolig i Aftenposten lørdag 26.august 2006.

Klikk her for å se Zoom fra interiør magasinet Maison fra 8.oktober 2006.


Krystallysekroner er ikke lenger noe du trenger å se på TV fra ballsaler i Wien og Praha.


Nå kan du få den samme følelsen og effekten – HJEMME.

© 2009 Barocco
Design av: Kamilla Ildahl Berg
Webproduksjon av: PortalService